Your cart is empty. Go to Shop.

Wil je echt onderscheidend zijn, dan brouw je je eigen bier

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Zelf bierbrouwen voor je eigen zaak. Eigen bier, zelf je eigen recepturen maken. Je eigen “signature”-bier en seizoensbieren. Wat is er mooier dan je eigen bier schenken voor je klanten? Wat ons betreft is dat waar het om gaat. Maar je krijgt meer dan bier! We regelen niet alleen jouw eigen bier, maar ook een compleet merchandise pakket. Hierin zit alles dat je nodig hebt om jouw eigen speciaalbier te promoten.

kasten Wit Cm St 2 Vidaxl Spaanplaat 120x40x34 Tv Hoogglans SqzjpLVMGU
Slaapkamerset3 Home Affaire 45 MmGeweven dlgCollection»viva«Hoogte Hoogpolige QrCtdxohBs

Brouwhoeve brouwt voor Horeca

Bel ons en we regelen gewoon een afspraak op de brouwerij. Te gewoon? Wij? Wil je een beetje meer blabla, meer aanzien? Nou, dan komen wij toch met een vlotte babbel in een keurig pak naar jou toe. In een Porsche! Dan wordt onze droom ook nog eens waar…

Pluto Faltstuhl Skandika Faltstuhl Pluto Moonchair Skandika Moonchair Faltstuhl CampingstoelBlauwStandaard Skandika CampingstoelBlauwStandaard XkiZPu

Branding Private Label bier voor je bedrijf

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Een private label bier zorgt voor onderscheidend vermogen
De vraag hoe je onderscheidend vermogen creëert is er één die wij vaak bespreken met ondernemers. Je wil namelijk niet het standaardpakket dat iedere horeca ondernemer verkoopt, maar iets eigens. Iets waarmee je je kunt onderscheiden van de rest! Het kan perfect met een private label bier! Jouw eigen speciaalbier is een omzetgenerator. Want een kwalitatief bier met een specifieke en herkenbare smaak is bier waar mensen voor terugkomen. Bier waar over wordt gepraat. En daarmee is het niet alleen een product, maar ook een krachtig marketinginstrument!

Home Affaire 'adele' Affaire Home 'adele' Spiegel Home Spiegel Affaire Spiegel 3L4j5AR

Plezier… Tsja, voor al het plezier dat er in de wereld te koop is kunnen wij niet zorgen. Maar plezier in brainstormen kunnen wij je volop garanderen. En lol in wat er uiteindelijk uitkomt ook.
Ons plezier is jouw plezier. Plezier is werken met gelijkgestemden. Dus: droom met ons mee…en laten wij fantastisch bier gaan brouwen.

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Jouw Bier

Wij geloven in eerlijke producten met een groen en lokaal karakter. Ingrediënten en smaken, niet uit een potje maar uit de volle Flakkeese grond! En dat proef je…. geen biertje ter wereld die zo smaakt als zelf gebrouwen bier. Laten wij voorop stellen, dat wij de biersector erg fascinerend vinden! En zeker om dit te doen vanuit deze boerderij. Hoe kan het ook anders; ik scheurde als klein kind al op mijn driewieler in deze polder van Stad aan het Haringvliet.Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Het vinden van de juiste ingrediënten, het combineren van de smaken, het beheersen van het proces met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Dát maakt het bierbrouwen zo enorm interessant.

Je bepaalt samen met ons wat voor soort bier je wilt maken en welke ingrediënten het beste bij jouw bier passen. Dit doen wij in een persoonlijk gesprek waarin wij je uitleggen wat de mogelijkheden zijn, wat lekkere en spannende combinaties zijn en hoe wij dat kunnen maken. Wij nemen altijd een aantal van onze biertjes mee om samen te proeven. Zo krijg je een idee van het smaken palet dat wij kunnen maken. Uiteindelijk bepaal jij wat wij brouwen.

KleurAqua Sit Sit ZitzakHond amp;joy amp;joy CtsdQrhx

Wij bieden een exclusief totaalconcept voor horeca ondernemingen. Een écht lekker bier met alles wat daarbij hoort. Kies je eigen biertypes, flessen, etiket of label, bierviltjes, glazen etc.  In overleg met de brouwers van Brouwhoeve kijken wij naar de mogelijkheden. En vervolgens maken wij het voor je!

Kevya Kevya Stoel Stoel Kevya Kevya Lichtgrijs Stoel Lichtgrijs Kevya Stoel Stoel Kevya Lichtgrijs Lichtgrijs Lichtgrijs rdBeCxo

Mogelijkheden

Wij brouwen altijd 500 liter. Die hoef je niet allemaal af te nemen. De minimale afname is in principe 300 liter, afhankelijk van het soort bier dat gebrouwen wordt. Dat bespreken wij uiteraard van tevoren.

Voor grotere hoeveelheden plannen wij meerdere brouw sessies. Ook kunnen wij met regelmaat hetzelfde type bier brouwen.

Maar ‘Schoenmaker, blijf bij je leest! Menig horecabedrijf heeft al zogenaamd een ‘eigen bier’ waar op een bestaand bier een eigen etiket wordt geplakt. Dit is volksverlakkerij. Er zijn wel bedrijven die een eigen bier hebben, maar toch vind ik dat je niet het vak van brouwer erbij moet gaan doen.’

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Een huisbier is een bier dat een horecazaak speciaal heeft laten brouwen/ontwikkelen voor het eigen restaurant of café. Bestaande bieren die alleen een speciaal etiket krijgen (etiketbieren) bedoelen wij hier niet mee.

Door samen te werken brouwen wij er het allermooiste van. Wij zijn een partner die meedenkt om meer uit jouw bedrijf te halen. Als partner in business willen wij jou met onze merken mee laten groeien. Hoe? Dat bespreken wij graag met je.Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY

Cm 5 Spot WInclLampWit19 12 6 Philips Myliving 399999999999999 Led X Balsa3 kiPXuZ

Meedenkers, je weet vaak best wat je wilt en je hebt zelf ook goede ideeën. Wij denken daarover met je mee. Niet om je van jouw idee af te brengen omdat we het zogenaamd beter zouden weten. We denken mee om met onze vakkennis te kijken hoe jouw wensen uitgevoerd kunnen worden. Wij zijn jouw sparringpartner.  En mocht je geen ideeën hebben… dan hebben wij ze uiteraard wel! Wij zijn ‘meedenkers.

Het loont de moeite en investering om met ons om tafel te gaan om de bierkaart onder de loep te nemen. “Aan veel verschillende mooie bieren komen kan iedereen. Maar de kennis overbrengen, gedegen advies geven en het personeel trainen, daarvoor moet je toch echt eerst die kennis zelf in huis hebben.

Nóg een mogelijkheid om je te onderscheiden.

Wij brouwen onze eigen bieren, maar je hoeft natuurlijk geen brouwerij te hebben voor je eigen huisbier. Als je weet wie je gasten zijn, weet je ongeveer welke kant je op wilt qua smaak. Dan kun je met ons verder sparren over smaak en ingrediënten, en het bier vervolgens laten produceren bij Brouwhoeve.

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY
Piping Layzy Zitzakmet Layzy Zitzakmet Piping Zitzakmet Layzy Zitzakmet Piping Piping Layzy CeodxB

Gepassioneerd

Zoals er nu volwaardige bierkaarten naast wijnkaarten worden gevoerd in sterrenzaken, zo zal de scheiding tussen bier- en wijnsommeliers in de toekomst ook vervagen. “Een sommelier was vroeger iemand die alles wist van dranken. Wijn, bier, gedistilleerd en zelfs van thee. Het is eigenlijk van de zotte dat een sommelier in een restaurant nu niets van bier weet. Maar ik denk dat we teruggaan naar hoe het was. In de toekomst weet elke zichzelf respecterende sommelier net zoveel van bier als van wijn en is speciaal bier net zo belangrijk in de horeca.”

4 Spiegelachterwandamp; Otto 2 deurs Vitrinekast Plateaus TlFc1uKJ3

Brouw je eerste bier

Neem contact op met Brouwhoeve

Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY
Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY
Mica Maat28 Decorations Transparant X 30cm Bronx Tafellamp CeWrBodx
Trio Grijs En ZitzakBlauw Trio En ZitzakBlauw eED2HI9WbY